Ervaringen

Zo ervaren cliënten een behandeling door Marie-Jeanne Nijdam

Maak een afspraak
v

In 2015-2016 heb ik een aantal behandelingen bij Marie -Jeanne gehad. Ik kwam bij haar omdat ik geregeld last had van duizeligheidsaanvallen. Haar manier van behandelen vond ik erg prettig. Doelgericht, maar wel verder kijkend dan alleen de klacht waarvoor ik kwam. Ze werkt rustig en precies en het comfort van de cliënt heeft bij haar prioriteit. Mijn klachten zijn zo goed als weg. Heel af en toe lijkt er nog een duizeling te komen maar dat zet dan niet door. Voor mij een geweldig resultaat met hoe het daarvoor was!

M.H., 31 jr, muziek-docente.
v

Je bent m’n favoriete fysio-/oedeem-/osteotherapeut ever!

E. P.
v

Ik heb de behandelingen als goed en nuttig ervaren. Marie-Jeanne heeft goed geluisterd naar mijn “verhaal”. Gedurende de behandelingen ben ik mij beter gaan voelen. Het heeft mij van een aantal klachten verlost. Ook heeft Marie-Jeanne mij inzicht gegeven hoe met mijn lijf om te gaan ter voorkoming van klachten.

Arjan, 61 jr, ambtenaar.
v

Ik liep al ruim een jaar bij de huisarts met darm- en maagklachten die maar niet minder werden. Omdat ik van verschillende mensen uit mijn omgeving positieve berichten hoor over osteopathie, ging ik via internet op zoek naar een osteopaat bij mij in de buurt. Ik had inmiddels al maanden geen eetlust meer. Na mijn eerste bezoek aan Marie-Jeanne begon meteen op weg naar huis mijn maag te knorren en had ik voor het eerst sinds maanden weer trek in eten. Na een tweetal behandelingen was het voor Marie-Jeanne al duidelijk dat er eigenlijk niets aan de hand was met mijn maag. Langzaam kwam mijn eetlust weer terug en gingen ook mijn darmen weer werken. Er wordt bij osteopathie naar de mens in zijn geheel gekeken. Dat maakt een behandeling ook zo compleet. Dat geest en lichaam sterk met elkaar in verbinding staan had ik al eerder mogen ervaren, maar met osteopathie komt dit echt heel sterk naar voren. Als je op zoek bent naar iemand die eens verder kijkt dan alleen je lichamelijke klachten en je benaderd zonder zweverig gedoe, dan ben je hier bij het juiste adres.

Brenda.
v

Marie- Jeanne heb ik leren kennen voor de behandeling van een lang bestaande klacht; nekpijn bij artrose in mijn nek. Haar manier van aanpak sprak mij zeer aan. Eerst een goede inventarisatie en dan de behandeling. Ik vind dat Marie- Jeanne intuïtief de behandeling goed gedaan heeft, waarbij ze met nieuwe invalswegen verder aan de slag ging. Het is fijn om bij een geduldig persoon en met passie voor het vak, te worden behandeld. Mijn nekpijn is sterk verminderd.

Eric, 69 jr, ondernemer.
v

Op zoek naar een osteopaat? Ik raad Marie-Jeanne van harte aan. Hoewel ze een beginnend osteopaat is, heeft zij door haar carrière als fysio- en oedeemtherapeut veel ervaring in het behandelen van patiënten. Zij kan goed luisteren en het verhaal van haar patiënt omzetten in een juiste behandeling, afgestemd op de vraag van de patiënt. Zo heeft ze naast het verlichten van een oude kwaal, mij goed geholpen bij het herstel van een acute knieblessure.

Fieke, 54 jr, Gz-psycholoog en orthopedagoog.
v

Mijn ervaring en daarmee het bijzondere van osteopathie is dat de behandeling veel verder gaat dan de behandeling van de klacht op zich. Afgezien van het feit dat mijn klachten sinds de 4 behandelingen ongeveer een half jaar geleden nagenoeg verdwenen zijn, voel ik me sindsdien ook sterker en meer in balans.
Marie Jeanne kende ik al als oedeemtherapeut: zorgzaam, adequaat, met een gedegen kennis, rustig en erg open en vriendelijk!

H. H., 63 jr, muziek-docente.
v

Het gaat nog steeds goed met mijn voet dus de operatie is afgezegd. 1000x thanks!!!

Kirsten.
v

I could not be happier with my choice of osteopathy. Marie-Jeanne is a caring & highly skilled osteopath. From my first appointment, she always made me feel welcome & safe. Her approach is holistic, and my time on her treatment table has not only helped immensely with my physical complaints, but also in terms of developing more balance & self awareness in myself. Thank you so much!

K.W.
v

Marie-Jeanne is een ontzettend kundige osteopaat. Door haar nieuwsgierigheid naar jou als persoon, leer je jezelf gek genoeg beter kennen. Ze weet verbanden te leggen tussen je fysieke en mentale gesteldheid, wat ervoor zorgt dat je meer in balans komt. Daarnaast weet ze alles op een duidelijke manier uit te leggen en is ze erg praktisch. Ik kan Marie-Jeanne aan iedereen aanbevelen.

Evita, 34 jr.
v

Ik heb Marie-Jeanne leren kennen als een eerlijke, professionele vrouw die de tijd voor je neemt om te ontdekken wat er echt met je aan de hand is. Osteopathie kent geen quick fix. Er moet gekeken worden naar verschillende elementen, en daarbij houdt Marie-Jeanne je de spiegel voor die je nodig hebt om je problemen te verhelpen. Ik kan iedereen osteopathie aanraden, en Marie-Jeanne in het bijzonder!

Maartje, 39 jr.

Nijdam Osteopathie

Marie-Jeanne Nijdam is gediplomeerd osteopaat en staat geregistreerd bij de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF).

Maak een afspraak

Behandeling door een osteopaat wordt vaak als een opluchting ervaren voor klachten die blijven terugkeren en waarvoor geen oplossing mogelijk lijkt.

Bellen of appen:

Online afspraak maken

Gebruik de knop om online een afspraak te maken.

Hillegomstraat 12-14
1058 LS Amsterdam

+31 6 24 94 96 40
mj@nijdam-osteopathie.nl

Nijdam Osteopathie is aangesloten bij:

Nijdam Osteopathie

Adres:

Hillegomstraat 12-14

1058 LS Amsterdam

Routebeschrijving