Tarieven

De tarieven van Nijdam Osteopathie

Maak een afspraak
b

Tarieven & vergoeding

Tarief osteopatisch consult (60 min.) € 100

Tarief vervolgconsult volwassenen vanaf 12 jaar € 100

Tarief vervolgconsult kinderen, tot 12 jaar (30-45 min.) € 75

Het intake consult duurt 60 minuten. Voor kinderen tot 12 jaar duren vervolgconsulten 45 minuten .

Door de eerste afspraak voldoende tijd in te plannen is er rustig gelegenheid voor het doornemen van de door u ingevulde vragenlijst en een gedegen onderzoek. Een kort osteopatisch consult kan eventueel in overleg ingepland worden.

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden osteopathie geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende polis. Kijk voor vergoeding van de behandeling in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering of op Vergoedingenoverzicht_2022. Osteopathie valt niet onder uw eigen risico!

Vergoeding

Ik vraag u vriendelijk de factuur direct na behandeling te betalen, bij voorkeur per pin. U krijgt de factuur via e-mail toegezonden, waarna u deze in kunt dienen bij uw zorgverzekeraar.
v

Afspraak wijzigen

Mocht u uw afspraak willen verzetten, doe dit dan telefonisch en minstens 24 uur van tevoren. Dit uit respect naar anderen (anders had iemand op dat tijdstip een afspraak kunnen maken) en uw behandelaar. Tijdig geannuleerde afspraken (minstens 24 uur van tevoren) worden niet in rekening gebracht. Bij annulering van uw afspraak binnen 24 uur ben ik genoodzaakt €50 in rekening te brengen.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Ik stel het wél op prijs indien u uw huisarts op de hoogte brengt van uw behandeling. Mijn streven is een goede samenwerking met artsen, specialisten en/ of andere disciplines binnen de gezondheidszorg.

Nijdam Osteopathie

Marie-Jeanne Nijdam is gediplomeerd osteopaat en staat geregistreerd bij de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF).

Maak een afspraak

Behandeling door een osteopaat wordt vaak als een opluchting ervaren voor klachten die blijven terugkeren en waarvoor geen oplossing mogelijk lijkt.

Bellen of appen:

Online afspraak maken

Gebruik de knop om online een afspraak te maken.

Hillegomstraat 12-14
1058 LS Amsterdam

+31 6 24 94 96 40
mj@nijdam-osteopathie.nl

Nijdam Osteopathie is aangesloten bij:

Nijdam Osteopathie

Route:

Hillegomstraat 12-14

1058 LS Amsterdam